Putkityöt ammatti­taitoisesti Ryttylässä ja Etelä-Hämeen seudulla

Hämeen LV-apu on Ryttylässä sijaitseva putkiliike, jonka perustaja Seppo Kumpumäellä on lähes 40 vuoden osaaminen erilaisista putkitöistä. Asiakkaina meillä on pääasiassa kotitalouksia, mutta teemme LVI-palveluita myös taloyhtiöille. Hoidamme mielellämme myös pienemmät kodin putkityöt, kuten viemärin avaukset, vahvalla ammatti­taidolla. Joten jos sinulla on esimerkiksi keittiön viemäri tukossa, ota rohkeasti yhteyttä! Toimi­alueemme ulottuu Ryttylästä Etelä-Hämeen alueelle – Janakkalaan, Hausjärvelle ja Riihimäelle.

LVI-asennusten ja -huoltojen asiantuntija

Putkitöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat kaikki kodin lämmitykseen, veteen ja ilmastointiin liittyvät huoltotyöt ja -asennukset. Teemme esimerkiksi kodin lattialämmityksen korjausta ja kesämökin ilmastointi­laitteen huoltotöitä.

Teenkö itse ja säästän vai tilaanko putkiliikkeen?

Tiesitkö, että yksityis­asiakkaat voivat saada kotitalous­vähennystä kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä? Näihin lukeutuvat esimerkiksi ilmanvaihto­laitteiden huolto, lämmitys­järjestelmän korjaaminen ja piha-alueen vesijohtojen kunnostus. Kotitalous­vähennyksen avulla voit huoletta tilata ammatti­taitoisen putkiliikkeen tekemään kodin LVI-työt ja säästää huolto­kustannuksissa. Tutustu kotitalous­vähennykseen!

Ota yhteyttä putkitöiden ammattilaiseen

Ryttylästä käsin toimiva Hämeen LV-apu hoitaa kaikki kodin putki- ja LVI-työt lähes 40 vuoden ammattitaidolla Etelä-Hämeen alueella. Teemme oikein mielellämme myös kaikki kodin pienet putkityöt ”pannu­huoneesta kylppäriin”, joten ota reippaasti yhteyttä!